کشف میزان بالغ بر یک تن گوشت و خمیر مرغ فاسد وتاریخ منقضی در کرج
دکتر فردین حسین زاده از معدوم سازی 300 کیلوگرم گوشت و خمیر مرغ فاسد و توقیف میزان 800 کیلوگرم گوشت و خمیر مرغ تاریخ مصرف گذشته و فاقد هویت در تعدادی از شرکت های تولید فرآورده های گوشتی این شهرستان در طی دور ورز گذشته خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان کرج حسین زاده با اعلام این خبر افزود: طی بازدید های سرزده کارشناسان دامپزشکی از واحدهای تولیدی مرتبط میزان 100 کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از شرکت های پروتئینی شهرستان کشف و معدوم سازی شد و میزان 800 کیلوگرم مرغ و خمیر مرغ تاریخ مصرف گذشته تا تعیین تکلیف محموله ضبط گردید.
وی رعایت زنجیره سرد فرآورده خام دامی تا مرحله توزیع را ضروری دانست و گفت: شرایط نامناسب نگهداری فراورده پروتئینی موجب افزایش خطر آلودگی و بیماری زایی این محصولات می شود.
سرپرست اداره دامپزشکی کرج خاطر نشان کرد: شهروندان هنگام تهیه فرآورده خام دامی می بایست به تاریخ تولید و انقضای آن توجه کنند و محصول مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند.
گفتنی است شهرستان کرج واجد 13 واحد تولیدی مرتبط با فرآورده های گوشتی و پروتئینی بوده که نظارت بهداشتی برفرآیند تولید محصولات آنها، از اهم اقدامات دامپزشکی کلانشهر کرج می باشد
نظر دهید