اقدامات بهداشتی در خصوص تامین بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی در اربعین حسینی
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان البرز از اقدامات بهداشتی و قرنطینه ای اداره کل دامپزشکی استان در خصوص تامین بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی مورد استفاده در مواکب اربعین حسینی خبر داد:
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، دکتر رفیعی پور ضمن تسلیت فرار رسیدن اربعین حسینی، اظهار داشت: در راستای تسهیل انتقال فراورده های خام دامی (گوشت قرمز، گوشت مرغ و تخم مرغ) مورد مصرف مواکب اربعین حسینی به شهرهای مرزی همجوار کشور با عراق و نیز صادرات این فراورده ها به آن کشور، همچنین در جهت اطمینان از سلامت بهداشتی این فراورده ها و تأمین امنیت غذایی زوّار حسینی (ع) اقدامات و تمهیداتی از سوی اداره کل دامپزشکی استان اندیشیده شده و در حال اجرا می باشد.
وی تصریح کرد: دامپزشکی استان برای اطمینان از سلامت و بهداشت نذورات، اقدام به تشکیل اکیپهای سیار کرده که در سراسر استان مستقر هستند. این اکیپها وظیفه دارند تا نظارتهای شرعی و بهداشتی را در تمامی مراحل ذبح دام و توزیع فرآوردههای دامی به دقت انجام دهند.
رفیعی پور افزود: همچنین ناظران بهداشتی در موکب ها مستقر می باشند و 2 ناظر بهداشتی از استان البرز در موکب ها وظیفه نظارت بهداشتی بر فراورده های خام دامی را بر عهده دارند.
نظر دهید