برگزاری جلسه کارگروه امنیت غذایی سازمان جهاد کشاورزی در اداره کل دامپزشکی البرز
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز این جلسه با حضور دکتر بازدار رئیس جهادکشاورزی استان البرز، معاون امور دام، معاون توسعه بازرگانی، امور عشایر، صنایع تبدیل و تکمیلی، پشتیبانی امور دام، شرکت غله و حراست جهاد کشاورزی استان البرز و دیگر اعضاء کارگروه در روز یکشنبه مورخ 15 آبان ماه سالجاری در سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان البرزبه میزبانی آن اداره کل برگزار شد.
در این جلسه اعضای گروه به بررسی توزیع گوشت قرمز، مرغ گرم و فراورده های خام دامی در ماه گذشته پرداختند و ضمن ارائه راهکارهای لازم در خصوص بهینه و مناسب سازی توزیع اینگونه فراورده ها در استان البرز و نظارت جدی دستگاههای مسئول بر چرخه تولید، تأمین و توزیع کالاهای اساسی تاکید نمودند.
شایان ذکر است در این جلسه موضوعات دیگری از جمله لزوم اخذ پروانه بهداشتی صنایع تبدیلی و تکمیلی، ترویج مصرف عمومی سایر ماکیان از قبیل گوشت بوقلمون و بلدرچین و فرهنگسازی در خصوص استفاده از گوشت سفید آبزیان و بررسی و نحوه چگونگی دستورالعمل ها و موازین صادرات دام های سبک و سنگین در دستور کار قرار گرفت.
نظر دهید