• 1403/02/22 - 07:39
  • تعداد بازدید : 107
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه بهداشتی نگهداری فراورده های خام دامی

دکتر رفیعی پور سرپرست اداره کل دامپزشکی استان البرز در مصاحبه رادیویی صدا وسیمای البرز در خصوص شرایط نگهداری فراورده خام دامی مطالبی عنوان کرد:

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز دکتر رفیعی پور در مصاحبه رادیویی ضمن عرض احترام به هموطنان گرامی در خصوص شرایط نگهداری فراورده های خام دامی در بهار و تابستان مطالبی ارائه نمودند.

رفیعی پور افزود: با ورود فصل گرما  2 توصیه مهم بهداشتی برای شرایط نگهداری فراورده های خام دامی از اهمیت بالایی برخوردار است.

اولین مورد قطعا فراورده های خام دامی از جمله گوشت مرغ، گوشت قرمز، شیر، و تخم مرغ حتما باید در یخچال یا فریزر طبق عنوان محصول نگهداری شود.

شهروندان به محصولات بسته بندی شده مرغ دارای کد پروانه بهداشتی و کد پروانه تولید و کد محصول از اداره کل دامپزشکی استان توجه داشته باشند. همچنین  محصول دارای مهر و لیبل بهداشتی دامپزشکی باشد و از نظر ظاهری فاقد هرگونه بو و یا رنگ غیرطبیعی باشد.


توصیه دوم به شهروندان این است که فراورده های خام دامی از جمله شیر خام را بدون حرارت دادن کافی مصرف نکنند.

با توجه با شروع فصل گرما و شیوع بیماری تب کریمه کنگو،  حتی‌الامکان از خرید گوشت بصورت فله و خارج از کشتارگاه و  فاقد بسته‌بندی بهداشتی خودداری نمائید .

وی در پایان از همشهریان درخواست کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف در مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی می‌توانند مراتب را از طریق شماره تلفن 02632737179 یا به سامانه ۱۵۱۲ ارتباط مردمی دامپزشکی گزارش دهند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 319136
کلمات کلیدی
صدیقه مسحنه

صدیقه مسحنه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید