34 تیم دامپزشکی البرز بر بازار ماه رمضان و نوروز نظارت می کنند
طرح تشدید نظارت بهداشتی ماه مبارک رمضان و عید نوروز 1403
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان البرز از اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در نوروز و ماه مبارک رمضان در استان خبر داد:
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز دکتر علیرضا رفیعی پور در گفتگو با صدا و سیمای البرز گفت : براساس ابلاغ و دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشورطرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فراورده های خام با منشاءدامی اعم از مرکز عرضه گوشت قرمز وسفید ،خودروهای حامل گوشت ورستورانها وآشپزخانه ها ازروز شنبه 19 اسفند شروع وتا 22 فروردین ماه سال 1403 ادامه خواهد یافت.
وی با بیان اینکه این طرح به منظور آمادگی برای ایام نوروز و ماه مبارک رمضان اجرا میشود،ادامه داد: در اجرای این طرح ۱۶ گروه سیار و ۱۸ تیم ثابت فعالیت می کنند ضمن اینکه در گروه های سیار ۴۴ بازرس دامپزشکی حضور دارند.
وی درخصوص نحوه فعالیت این اکیپها گفت: روزانه در ۲ نویت کاری به طور تمام وقت، این طرح انجام می گردد.
وی افزود: با اجرای این طرح درصدد هستیم تا بهداشت و سلامت محصولاتی که در اختیار شهروندان قرار میگیرند را تامین و تضمین کنیم.
رفیعی پور با اشاره به استقرار کارشناس بهداشت فراورده های خام دامی در کشتارگاه های استان گفت: کما فی السابق کلیه موارد کشتار دام وسبک وسنگین تحت نظارت بهداشتی وشرعی ذبح می گردد.
وی افزود: دامپزشکی استان ضمن بازدید و نظارت بهداشتی بر فعالیت مراکز مورد نظر در صورتی که با مواردی غیربهداشتی برخورد کند موضوع را به مراکز قضایی ارجاع میدهد تا تصمیمات لازم برای برخورد قانونی با آنها همچون جریمه، پلمب و یا هرگونه برخورد دیگر گرفته شود.
نظر دهید