پلمب 3 شرکت تولید و بسته بندی فرآورده های گوشتی به دلیل تخلفات بهداشتی دامپزشکی در کرج
دکتر فردین حسین زاده سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان کرج از پلمب 3 شرکت تولید و بسته بندی فرآورده های گوشتی به دلیل تخلفات بهداشتی دامپزشکی در کرج خبر داد:
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان کرج دکتر فردین حسین زاده سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان کرج ، با اعلام این خبر افزود: در بازرسی های ادواری و سرزده کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره، 3 شرکت بسته بندی مواد پروتئینی به دلیل تخلفات بهداشتی و عدم رعایت ضوابط دامپزشکی با دستور مراجع قضایی پلمپ شد.
وی با اشاره به اهمیت شیوع بیماری های مشترک بین انسان و دام گفت: به دلیل به خطر افتادن سلامت جامعه، شرکت های بسته بندی مذکور به دلیل تقلبات گسترده ،عدم حضور مسئول فنی در هنگام تولید و بسته بندی فرآورده خام دامی،نواقص متعدد بهداشتی و تهدید علیه بهداشت عمومی توسط کارشناسان دامپزشکی و نیروی انتظامی پلمپ گردید.
حسین زاده اظهار کرد: در راستای انجام وظایف حاکمیتی و تحقق اهداف نظارتی دامپزشکی و به منظور برخورد قاطع با هر گونه تخلف بهداشتی در امر عرضه فرآوردههای خام دامی، بازدید و نظارت از مراکز و کارگاه های تولیدی به صورت مستمر انجام میشود.
وی در پایان گفت: با توجه به اهمیت گزارشهای مردمی در کشف موارد غیر مجاز و نیز ارتقای سطح بهداشت عمومی، از کلیه شهروندان درخواست داریم تا ضمن توجه به تاریخ تولید و مصرف مواد پروتئینی در هنگام خرید ، در صورت مشاهده تخلفات و موارد مشکوک در زمینه فرآوردههای خام دامی، مراتب را از طریق تلفن 1512 و سامانه پیامکی 1000405099 به اداره دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.
نظر دهید