اقدامات دامپزشکی در نیمه اول ماه مبارک رمضان
دکتر محمود خدری رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کرج از ادامه تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی در ایام مبارک رمضان خبر داده و افزود: طی نیمه اول ماه رمضان اکیپهای عملیاتی دامپزشکی در شهر کرج بیش از یک تن فرآورده های خام دامی فاسد را کشف و معدوم نمودند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، دکتر خدری گفت: با آغاز ماه مبارک رمضان وفق برنامه ریزی انجام شده و در جهت تقویت اکیپهای عملیاتی بازرسی از مراکز عرضه مواد غذایی ، تیم های بازرسی دامپزشکی کرج با همکاری اداره کل تعزیرات حکومتی و اداره بهداشت کرج در گشتهای مشترک از مراکز عرضه و تولید بازدید و طی پانزده روز اول ماه مبارک رمضان مقادیر 232 کیلوگرم گوشت قاچاق خوک را کشف و ضبط نمودند.
همچنین مقدار 860 کیلوگرم انواع گوشت قرمز و سفید نیز بدلیل فساد و تغییرات ارگانولپتیک ضبط و با حضور قاضی تعزیرات حکم معدوم سازی تمام محموله های فاسد صادر شد.
وی در پایان با تاکید بر ادامه بازرسی ها تا پایان ماه مبارک رمضان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تقلبات بهداشتی و یا عرضه غیر بهداشتی مواد غذایی خام مراتب را با شماره 1512 در میان بگذارند.
نظر دهید