• 1398/08/04 - 09:47
  • تعداد بازدید : 530
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با حضور مدیر کل دامپزشکی البرز و معاون اقتصادی استانداری انجام شد؛

بازدید شبانه از کشتارگاه صنعتی طیور استان البرز

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، دکتر توکلی در این بازدید شبانه با تبیین اهمیت راه اندازی خط 2 برای ارتقای کیفیت و بهداشت گوشت طیور استحصال شده در کشتارگاه های استان البرز اظهار داشت: مهمترین هدف ما ارتقای سلامت جامعه است و با توجه به وجود 6 کشتارگاه طیور در سطح استان البرز و رتبه بندی این کشتارگاه های صنعتی در گرید 'بی' لازم است با حمایت های مقامات استانی و با کمک بانک ها منابع مالی مورد نیاز برای خریداری تجهیزات لازم در اختیار این بخش قرار گیرد.

وی تصریح کرد: در آینده نزدیک تولیدات این کشتارگاه ها که در رتبه 'بی' قرار دارند نمیتوانند محصولات خود را به خارج از استان ارسال نمایند و باید صرفا در داخل استان به فروش برسانند که از نظر اقتصادی هم مقرون به صرفه نبوده و ضروری است توسعه و نوسازی کشتارگاه های خود را جهت تجهیز امکانات برای قرار گرفتن در رتبه 'آ' انجام دهند.

جهانگیر شاهمرادی در حاشیه بازدید شبانه از روند کار یک واحد صنعتی کشتار دام در قالب ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان با اشاره به اهمیت سلامت جامعه، بیان کرد: استان البرز دارای  6 کشتارگاه  طیور است  که می توان با نوسازی و استفاده از تکنولوژی نوین صنعتی کشتار با استانداردی جهانی انجام داد تا زمینه صادرات آن فراهم باشد.
شاهمرادی ضمن تشکر وقدر دانی از مدیر کل دامپزشکی و سر پرست امور شعب بانک ملی استان البرز گفت: همراهی همکاری بانکها و بخش خصوصی می تواند زمینه ساز اشتغال و توسعه صادرات در عرصه های مختلف باشد که محصولات گوشتی از جمله دام و طیور یکی از آنها است
وی در ادامه گفت: در این نشست  راهکارهای ارتقای کیفیت شیوه کشتار و چگونگی نگهداری بهتر برای عرضه محصولی باکیفیت مورد بررسی قرارگرفت.
معاون استانداری البرز تصریح کرد:  استفاده از تکنولوژی  نوین برای تخلیه امعا و احشا مرغ باعث می شود که وزن آن 3 درصد کاهش داشته به همین منظور در بسته بندی صورت گرفته مشخص می شود که از چه شیوه ای برای کشتار استفاده شده واین نوع بسته بندی دارای چه گریدی می باشد.
وی گفت: ضروریست بعد از گرید بندی با همکاری اتحادیه در شیوه قیمت گذاری محصول ارائه شده  بازنگری لازم صورت گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز اظهار داشت: مقرر شد کمیته کارشناسی  ظرف مدت 10 روز تشکیل شده تا امکانات مورد نیاز خطوط تولید و محل تسهیلات پرداختی مشخص شود و به استاندار محترم البرز گزارشی در این خصوص ارائه گردد.

 برای دیدن تصاویر اینجا کلیک کنید

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 245323
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه