• 1400/02/12 - 10:17
  • تعداد بازدید : 386
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

با حضور مدیرکل دامپزشکی استان البرز پارک محیط بان کرج افتتاح شد

پارک طبیعی هفده و نیم هکتاری محیط بان پس از ۳۰ ماه با حضور دکتر توکلی مدیرکل دامپزشکی استان البرز، مهندس فردین حکیمی مدیر کل حفاظت محیط زیست، مهندس نوری رییس باغ وحش قزوین، دکتر علی اصغر کمالی زاده شهردار کرج، اعضای شورای شهر و جمعی از مسئولان و دوستداران حیات وحش به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، این مجموعه در قالب یک اکوپارک ویژه حیات وحش در اراضی شمالی حصار کرج تا تونل بیلقان در دسترس شهروندان قرار گرفته است.

بوستان طبیعی محیط بان، اولین پارک طبیعی کشور است، که حیوانات در آن آزادانه زندگی می‌کنند و در قفس نیستند.

برای ایجاد این مجموعه طبیعی ۲۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است و حدود ۷۵ راس از حیوانات علفخوار است برای رها سازی در این پارک خریداری شده است.

عملیات اجرای فنس کشی، محوطه سازی، ساخت سر در، جانمایی مبلمان و سیستم روشنایی این مجموعه به پایان رسیده است.

پارک محیط بان مجهز به ۲ سکوی بازدید، ساختمان کیلینیک دامپزشکی، سیلوی ذخیره علوفه است و همه الزامات یک پارک استاندارد حیات وحش در آن پیش بینی شده است.

کارشناسان محیط زیست و دامپزشکی استان هم در این مجموعه نظارت مستقیم دارند تا از لحاظ حفاظت محیط زیست و مسائل بهداشتی دام مشکلی پیش نیاید.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 273538
کلمات کلیدی
صدیقه مسحنه

صدیقه مسحنه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه