• 1397/09/20 - 12:07
  • تعداد بازدید : 313
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تولید خوراک سالم و بهداشتی برای صنعت دام و طیور کشور

تولید خوراک سالم و بهداشتی برای صنعت دام و طیور کشور از اهمیت بالای اقتصادی و بهداشتی برخوردار است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز به نقل از طلوع بیداری، دکتر ابوترابی رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و سرپرست اداره قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی استان البرز اظهار داشت: نظارت بر بهداشت مراکز پرورش دام، طیور و آبزیان از وظایف دامپزشکی است و محصولات اولیه و تولیدی به صورت ماهانه نمونه گیری و آزمایش میشود و به لحاظ کیفیت مورد ارزیابی قرار میگیرد.

غذای سالم برای دام و طیور سبب تولید گوشت سفید و قرمز و شیر سالم و در نتیجه سلامت مصرف کنندگان را فراهم میکند.

ابوترابی بیان کرد: عرضه فرآورده های خام دامی به محل دامپزشکی شهرستان و بعد از کنترل مجوزهای حمل مربوطه اجازه توزیع داده میشود همچنین بازرسین دامپزشکی به صورت ادواری از محل  های عرضه ماهیانه بازدید به عمل آورده که در صورت مشاهده موارد تخلف با تصدی واحد برخورد لازم صورت می گیرد.

وی بیان کرد: بیشتر واردات گوشت قرمز منجمد از کشور برزیل بوده و مدت مصرف آن یکسال میباشد و ناظرین دولتی در کشتارگاه های کشور مبداء نظارت های لازم را داشته اند. گوشت گوسفندی به صورت تازه و پرواز مستقیم وارد کشور می گردد که مبداء اکثر آنها مربوط به کشورهای آسیای میانه می باشد و در استان البرز از فرودگاه پیام بعد از تایید دامپزشکی استان ترخیص می گردد و زمان ماندگاری این گوشت 72 ساعت بعد از خروج از اتاق سرد می باشد.

دکتر ابوترابی در خصوص مراحل نظارت دامپزشکی گفت: نظارت دامپزشکی از مزرعه تا سفره تمامی مراحل بهداشتی از واحد های تولیدی یا مزارع پرورش رصد و پایش می گردد و توسط دامپزشکان بخش خصوصی واکسیناسیون شده و در مرحله کشتار و توزیع نظارتهای بهداشتی اعمال می گردد.

وی از امضاء تفاهم نامه ای با راهور ناجا خبر داد و افزود: تفاهم نامه ای با پلیس راهور ناجا در خصوص کنترل حمل و نقل فرآورده های دامی زنده، خوراک دام و فرآورده های خام دامی انجام شده و در حال پیگیری است که در این خصوص می توان به سازمان راهداری و حمل نقل اشاره کرد.

وی تصریح کرد: در این تفاهم نامه رانندگان خوودروهای حمل فرآورده های دامی میبایست قبل از صدور مجوز حمل به پایانه های حمل مراجعه و بعد از دریافت بارنامه و ثبت آن در سامانه نسبت به دریافت مجوز حمل اقدام نمایند.

دکتر ابوترابی ادامه داد: از ابتدای سالجاری تا کنون 75 مورد خودروی حمل فرآورده های دامی از اداره کل دامپزشکی استان توسط سامانه صدور پروانه بهداشتی حمل مجوز دریافت نموده اند و تاکنون مراجعه کنندگان برای دریافت این مجوز به تعداد 900 مورد رسیده است.

 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 3290
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه