• 1398/08/13 - 13:31
  • تعداد بازدید : 363
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

حضور مدیرکل دامپزشکی استان البرز و همکاران در راهپیمایی روز 13 آبان

این راهپیمایی با حضور استاندار البرز و معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نماینده ولی فقیه در استان و جمعی از مسئولان رده های مختلف استان و جمعیت پرشور مردم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، در این راهپیمایی سردار یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه وحدت، انسجام و یکپارچگی را امروز در کرج و در میان تمامی مسئولان و اقشار جامعه شاهد هستیم که همگی برای پاسداشت یکروز باشکوه جمع شده اند، افزود: ملت ایران در  تمامی ملت ها پرافتخار و صاحب فضیلت های بی شمار است، جوانان ما به حضور در چنین روزی افتخار می کنند که گذشتگان آنها چهل سال  پرافتخار را پشت سر گذاشته اند.

وی ادامه داد: ملت ایران چهل سال از دوران استکبار ستیزی را گذرانده و هر سال مراسم‌ یوم الله ۱۳ آبان باشکوهتر از سال قبل برگزار می شود و امرور جهانیان نظارگره ایران هستند و در بیش از هزار شهر مردان، زنان و جوانان خالق حماسه های توصیف ناپذیر هستند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 245587
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه