سه شنبه 27 خرداد 1404

flag
  • 1397/07/21 - 11:35
  • تعداد بازدید : 373
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

صادرات بالغ بر 28 تن پا و پنجه مرغ به ویتنام

میزان 28 تن محصول پا و پنجه مرغ تولیدی در استان و بالغ بر 40 تن سبوس پروتئینه ذرت تولید شده در استان البرز به خارج از کشور صادر شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، دکتر ابوترابی سرپرست اداره قرنطینه و امنیت زیستی با اعلام این خبر اظهار داشت: پس از چند سال به دلیل وجود برخی مشکلات و وقفه در صادرات محصول پا و پنجه مرغ تولیدی در استان، با تلاش یک واحد تولید کننده این محصول به میزان 28 تن به کشور ویتنام صادر شد.

وی افزود: پا و پنجه مرغ که سال ها به میزان کمی در داخل کشور به مصرف خوراکی و مازاد آن بصورت پودر گوشت به مصرف خوراک دام می رسید با توجه به پایین بودن مصرف داخلی مازاد این محصول صادرات میگردد .

دکتر ابوترابی ادامه داد: امیدواریم با ادامه صادرات توسط تولیدکنندگان استان و بازارهای هدف که متقاضی این محصول می باشند به ارز آوری بیشتری برای کشور برسیم.

سرپرست اداره قرنطینه و امنیت زیستی گفت: محصول دیگری که به برای اولین بار و به تازگی از استان به کشور ترکیه صادر شده است سبوس پروتئینه ذرت بوده که اولین محموله بالغ بر 40 تن بوده است.

 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 864
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور