متن استاتیک شماره 26 موجود نیست متن استاتیک شماره 32 موجود نیست
متن استاتیک شماره 27 موجود نیست
  • 1403/06/08 - 09:48
  • تعداد بازدید : 181
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت‌های بهداشتی بر اماکن تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، دکتر علیرضا رفیعی پور به مناسبت هفته دولت در خصوص نظارت‌های بهداشتی بر اماکن تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی در یکسال اخیر عنوان کرد: در سراسر استان با نظارت های بهداشتی مستمر اکیپ ها، 63805 کیلو گرم فرآورده غیر بهداشتی با پیگیری های کارشناسان دامپزشکی ضبط گردید.

وی افزود: دراین بازده، 713 نمونه برداری و انجام آزمایشات لازم صورت گرفته است و  47986 کیلو گرم فرآورده غیر بهداشتی معدم سازی شد.

 سرپرست اداره کل دامپزشکی استان البرز با اشاره به نظارت های مستمر در کشتارگاههای دام و طیور استان گفت : در طی یکسال اخیر، بر کشتار 51 هزار 833 راس دام و 9 میلیون و 580 هزار 692 قطعه طیور نظارت بهداشتی انجام و طی این نظارت ها، 19 هزار و 790 لاشه دام و 38 هزار 45 قطعه طیور به علت موارد غیربهداشتی ضبط شدند.

 رفیعی پور در پایان با توجه به نقش و جایگاه دامپزشکی در حوزه امنیت غذایی، سلامت جامعه و تامین پروتئین حیوانی افزود:  مجموعه دامپزشکی تمام تلاش خود را در تضمین امنیت غذایی و نظارت بر چرخه تولید و توزیع فراورده ها را بکار می‌گیرند و شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف با سامانه ارتباطی 1512 تماس حاصل فرمایند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 324469
کلمات کلیدی
صدیقه مسحنه

صدیقه مسحنه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن استاتیک شماره 28 موجود نیست
متن استاتیک شماره 30 موجود نیست متن استاتیک شماره 29 موجود نیست
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور