• 1400/01/18 - 09:02
  • تعداد بازدید : 329
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در طرح تشدید نظارتهای نوروزی انجام شد؛

۲ هزارو۹۳۰ مورد بازدید توسط کارشناسان دامپزشکی در البرز

معاون سلامت دامپزشکی استان البرز اعلام کرد که در طرح پایش نوروزی ۱۴ تن و ۸۲۹ کیلوگرم انواع فرآورده خام دامی فاسد ضبط و جمع آوری شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، دکتر علیرضا جمالی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در اجرای طرح تشدید پایش و نظارت بر مراکز عرضه، کشتارگاه ها، رستوران ها و مراکز بسته بندی استان البرز که از تاریخ ۲۰ اسفند ماه سال ۱۳۹۹ آغاز و تا ۱۵ فروردین ماه جاری ادامه داشت، ۲ هزارو۹۳۰ مورد بازدید توسط کارشناسان دامپزشکی  در البرز انجام شد.

وی اظهار داشت: از این تعداد بازدید انجام شده،برای هفت مورد به دلیل تخلف تشکیل پرونده در مراجع قضایی و تعزیرات انجام شد و ۱۹ مورد نیز حکم پلمب گرفته شد.

وی گفت: همچنین از ۱۴ تن و ۸۲۹ کیلوگرم فراورده خام دامی ضبط شده از این مراکز، ۲ تن و ۸۰۰ کیلوگرم به مراکز عرضه، ۱۱ تن به کشتارگاه ها و ۵۳۵ کیلوگرم به رستوران ها اختصاص داشت.

جمالی افزود: در طی دوران اجرای طرح ۳۷ مورد بازدید نیز از خودروهای حمل فراورده های خام دامی انجام شده است.

وی اضافه کرد: در طول اجرای این طرح در کل ۱۵۷ گروه نظارتی به تعداد ۳۱۰ نفر و ۹۸۶ نفر ساعت فعالیت داشتند که به طور میانگین روزانه ۸ گروه فعال بودند.

در طرح پایش و تشدید نظارت ها بر واحدهای مورد نظر در طرح نوروزی سال گذشته، ۳۹۱۰ مورد که در اجرای این طرح برای ۵۸ واحد پرونده تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد ضمن اینکه ۱۸ واحد دیگر نیز ضمن تشکیل پرونده تخلف به دادگاه ارجاع داده شدند.

 سال گذشته در مجموع ۱۴ هزار و ۴۹۰ کیلو گرم فرآورده خام دامی فاسد در مراکز عرضه این مواد در البرز ضبط شد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 272870
کلمات کلیدی
صدیقه مسحنه

صدیقه مسحنه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه