بازدید بهداشتی از کشتارگاه دام اشتهارد
روز شنبه 24 اسفند ماه از کشتارگاه دام اشتهارد بازدید بهداشتی صورت پذیرفت .
توسط اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی؛
کلیه کشتارگا های طیور استان البرز مورد بازدید بهداشتی قرار گرفت
بامداد روز شنبه 24 اسفند ماه از ۶ کشتارگاه استان البرز در سه شهرستان ساوجبلاغ، کرج و نظرآباد به صورت همزمان بازدید بعمل آمد.
با نظارت اداره کل دامپزشکی استان البرز؛
شستشو و ضدعفونی واحدهای تحت نظارت بصورت روزانه انجام می گردد
طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ایام نوروز 99 در شهرستان اشتهارد آغاز شد
طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی با ایجاد گشتهای مشترک بین ادارات تعزیرات حکومتی ، بهداشت ، صمت و دامپزشکی در این شهرستان فعال گردید.
با ابلاغ رئیس سازمان دامپزشکی کشور لازمالاجرا شد:
مصوبات 11 گانه اقدامات بهداشتی و پیشگیری مخاطرات در اماکن دامی و مراکز عرضه جهت پیشگیری از هرگونه مخاطره بهداشتی ازجمله کرونا به مصرف کنندگان
به دعوت و مدیریت دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور و با تصمیم مشترک نمایندگان سازمان دامپزشکی کشور، وزارت بهداشت و تشکلهای صنفی مربوطه در این سازمان، اقدامات بهداشتی لازم جهت اجرا با هدف پیشگیری از بروز هرگونه مخاطره انتقال ویروس کرونا به مصرفکنندگان تصویب و با ابلاغ رئیس سازمان دامپزشکی کشور لازم الاجرا شد.
اقدام اداره کل دامپزشکی استان البرز در راستای پیشگیری از بیماری کووید 19؛
تمدید اعتبار پروانه های بهداشتی بهره برداری و مسئولین فنی بدون مراجعه حضوری
با توجه به شیوع بیماری ویروسی کووید 19 و لزوم انجام اقدامات پیشگیرانه به منظور کاهش ترددها و جلوگیری از ازدحام مراجعین در ساعات اداری، تمام پروانه های بهداشتی بهره برداری و مسئولین فنی بهداشتی آن ها تا تاریخ 15 فروردین ماه 1399 دارای اعتبار خواهد بود و فعالیت آن ها تا زمان یاد شده بلامانع می باشد.