رئیس اداره دامپزشکی ساوجبلاغ؛
در راستای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه عید نوروز به صورت سرزده از کشتارگاه های طیور شهرستان بازدید به عمل می آید

رئیس اداره دامپزشکی ساوجبلاغ گفت: در راستای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه عید نوروز به صورت سرزده از کشتارگاه های طیور شهرستان بازدید به عمل می اید.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ ، در همین راستا، دکتر ابوترابی ، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان البرز ، و دکتر حسین زاده رئیس اداره دامپزشکی ساوجبلاغ به همراه بازرسان این اداره ، به صورت سرزده ازتنها کشتارگاه طیور استان البرز که در شیفت روز فعالیت میکند ،بازدید به عمل آوردند.
دکتر ابوترابی گفت: هر ساله در روزهای پایانی سال و نزدیک عید نوروز میزان تقاضای مصرف فراورده های خام دامی بویژه گوشت مرغ افزایش می یابد که در جهت تامین سلامت و امنیت مواد غذایی جامعه، کشتارگاه های طیور بصورت ویژه در طرح تشدید نظارت بهداشتی در عید نوروز مورد بازدید و بازرسی قرار می گیرند و شهرستان ساوجبلاغ نیز با دارا بودن 3 باب کشتارگاه صنعتی طیور در این خصوص اهمیت ویژه ای دارد و بازدیدهای دوره ای از فعالیت این کشتارگاه ها مد نظر می باشد.
دکتر حسین زاده نیز گفت: با توجه به فعالیت روزانه این کشتارگاه طیور، نظارت در ساعات بعداز ظهر و در تایم غیر اداری انجام می شود و کلیه فعالیت های مرتبط با کشتارگاه ها از جمله فعالیت خودروهای حمل مرغ زنده، فعالیت خط کشتار طیور، فعالیت صنایع جانبی از جمله تولید پودر گوشت و آلایش و سایر فعالیت های مرتبط مورد بررسی و نظارت بهداشتی - فنی قرار می گیرد.
دکتر حسین زاده خاطر نشان کرد: شهروندان محترم می توانند هرگونه تخلف و یا شکایت را از طریق اداره دامپزشکی شهرستان پیگیری نمایند و از خرید هرگونه فراورده های خام دامی فاقد مهر بهداشتی دامپزشکی اجتناب ورزند.
شایان ذکر است ساوجبلاغ دارای 3 کشتارگاه صنعتی طیور بوده که بطور متوسط در هر شبانه روز تعداد 50 هزار قطعه مرغ کشتار و فراورده های خام آن استحصال و به بازار مصرف عرضه می شود.