سه شنبه 27 خرداد 1404

flag
  • 1397/11/30 - 14:15
  • تعداد بازدید : 1412
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان دامپزشکی کشور

بازدید از کارخانه فرآورده های گوشتی پاک تلیسه (202)

روز دوشنبه 29 بهمن ماه مهندس مومنی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان دامپزشکی، دکتر آذرنوش مدیرکل دفتر برنامه،بودجه و مطالعات اقتصادی، خانم دکتر عربشاهی رییس سازمان برنامه و بودجه استان البرز، دکتر توکلی مدیر کل دامپزشکی استان و جمعی از کارکنان سازمان برنامه و بودجه کشور از کارخانه فرآورده های گوشتی پاک تلیسه بازدید بعمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، این بازدید به منظور آشنایی مجموعه سازمان برنامه و بودجه کشور با فعالیت های دامپزشکی در موضوع نظارت های بهداشتی و کنترل انتقال و جابجایی گوشت، مرغ و دیگر فرآورده های خام دامی و مراحل تولید و فرآوری این محصولات و نیاز این صنعت بر نظارت های مستمر دامپزشکی بر نحوه انتقال گوشت بازرسی و نظارت بر تولید و بسته بندی گوشت مرغ و فرآورده های گوشتی انجام شد.

دکتر آذرنوش دفتر برنامه، بودجه و مطالعات اقتصادی گفت: نحوه نظارت های سازمان دامپزشکی کشور به نحوی است که از دام زنده، بازرسی های قبل و بعد از کشتار، انتقال بهداشتی بر اساس ضوابط بهداشتی قرنطینه ای و مراحل آماده سازی برای فرآوری یعنی درواقع این نظارت از مزرعه تا سفره را شامل می شود و در تمام این فرآیند دامپزشکان بخش دولتی و مسئولین فنی بهداشتی نظارت های فنی و بهداشتی خود را اعمال می نمایند.

در ادامه این بازید مدیر کارخانه پاک تلیسه با توضیح مراحل و فرآیند تولید و انواع محصولات تولیدی کارخانه بر اهمیت نظارت های دامپزشکی گفت: در این کارخانه و در تولید سوسیس، کالباس و انواع فرآورده های تولیدی عمدتا از گوشت های وارداتی استفاده میگردد و این گوشت ها با نظارت های مستقیم دامپزشکی از مبداء تا تولید فرآورده صورت می پذیرد که از کیفیت بسیار بالایی برخوردار میباشد.

 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 6509
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور