در راستای اجرای طرح ارتقاء کیفیت گوشت مرغ؛
ممیزی بهداشتی از کشتارگاه های طیور استان البرز انجام شد
روز پنج شنبه 31 مرداد ماه دکتر سید محسن ابوترابی رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان البرز خبر از اتمام ممیزی بهداشتی کشتارگاه های فعال در سطح استان البرز داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز؛ دکتر ابوترابی اظهار داشت: با توجه به در پیش بودن اجرای طرح ملی ارتقاء کیفیت گوشت مرغ از کلیه کشتارگاه های طیور استان بازدید و ممیزی صورت گرفت.
وی افزود: در طی دو هفته گذشته از سه کشتارگاه طیور فعال در شهرستان ساوجبلاغ و نیز شب گذشته از کشتارگاه های طیور واقع در شهرستان کرج ممیزی صورت گرفت.
دکتر ابوترابی تصریح کرد: کلیه نواقص ساختاری و بهداشتی مشاهده شده بخصوص مواردی که در دستورالعمل رتبه بندی کشتارگاه ها لازم و ضروری است به مدیران و مسئولین فنی بهداشتی جهت رفع آن تا زمان شروع اجرای طرح ابلاغ گردید تا در زمان شروع طرح، کشتارگاه ها با مشکل خاصی مواجه نگردند که باعث اختلال در روند تولید شود.
نظر دهید