نظارت بر استحصال ۱۲۷۷۰۰۰۰ کیلوگرم گوشت در مراکز کشتارگاهی استان البرز
دکتر سید محسن ابوترابی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان البرز با اشاره به۷ کشتارگاه دام و طیور فعال در استان از نظارتهای دامپزشکی بر تولید بیش از دوازده هزار تن گوشت سفید و قرمز در چهارماهه ابتدای سالجاری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، ۵ کشتارگاه طیور و ۲ واحد کشتارگاه صنعتی دام فعال در استان تحت نظارتهای دامپزشکی و مسئولین فنی بهداشتی مستقر در این مراکز در حال فعالیت هستند.
دکتر ابوترابی درخصوص نظارتهای دامپزشکی بر این مراکز گفت: مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی و ناظرین شرعی به صورت شبانه روزی در این مراکز مستقر بوده و ضمن همکاری کامل با دامپزشکی استان امر نظارت بر استحصال فرآورده های خام دامی سالم و حلال را انجام می دهند.
وی افزود در دو مرکز کشتارگاهی دام تعداد ۵۳۸۷۱ راس دام (گاو وگوساله، گوسفند و بز) پس از تایید سلامت، به صورت شرعی و بهداشتی ذبح شده و مقدار ۲ میلیون و ۷۷۲ هزار و ۷۴۶ کیلوگرم گوشت قرمز استحصال و پس از اخذ تاییدیه های دامپزشکی به بازار مصرف ارسال شده است.
همچنین در ۵ کشتارگاه صنعتی طیور نیز تعداد ۴ میلیون و ۳۹۵ هزار و ۳۴۴ قطعه طیور گوشتی ذبح و مقدار ۱۰ میلیون کیلوگرم گوشت سفید (مرغ) استحصال شده است.
دکتر ابوترابی در پایان تاکید نمود نظارتهای دامپزشکی بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی که از فساد پذیری بالایی برخوردار هستند بسیار سختگیرانه بوده و ناظرین بهداشتی در صورت مواجه با موارد تخلف یا هرگونه تقلبات بهداشتی با آن برخورد نموده و مراتب به مراجع ذی صلاح قضایی ارجاع می گردد.
دکتر ابوترابی درخصوص نظارتهای دامپزشکی بر این مراکز گفت: مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی و ناظرین شرعی به صورت شبانه روزی در این مراکز مستقر بوده و ضمن همکاری کامل با دامپزشکی استان امر نظارت بر استحصال فرآورده های خام دامی سالم و حلال را انجام می دهند.
وی افزود در دو مرکز کشتارگاهی دام تعداد ۵۳۸۷۱ راس دام (گاو وگوساله، گوسفند و بز) پس از تایید سلامت، به صورت شرعی و بهداشتی ذبح شده و مقدار ۲ میلیون و ۷۷۲ هزار و ۷۴۶ کیلوگرم گوشت قرمز استحصال و پس از اخذ تاییدیه های دامپزشکی به بازار مصرف ارسال شده است.
همچنین در ۵ کشتارگاه صنعتی طیور نیز تعداد ۴ میلیون و ۳۹۵ هزار و ۳۴۴ قطعه طیور گوشتی ذبح و مقدار ۱۰ میلیون کیلوگرم گوشت سفید (مرغ) استحصال شده است.
دکتر ابوترابی در پایان تاکید نمود نظارتهای دامپزشکی بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی که از فساد پذیری بالایی برخوردار هستند بسیار سختگیرانه بوده و ناظرین بهداشتی در صورت مواجه با موارد تخلف یا هرگونه تقلبات بهداشتی با آن برخورد نموده و مراتب به مراجع ذی صلاح قضایی ارجاع می گردد.
نظر دهید