پنجشنبه 12 تیر 1404

flag
  • 1404/04/10 - 12:40
  • تعداد بازدید : 13
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح دام و تهیه و توزیع فرآورده های خام دامی در ایام محرم بویژه تاسوعا و عاشورای حسینی(ع) در استان البرز

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز دکتر جمالی مدیرکل دامپزشکی استان البرز اعلام کرد:   در آستانه ایام تاسوعا و عاشورا و به منظور حفظ سلامت عمومی و پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، دامپزشکی استان البرز تدابیر ویژه‌ای را پیش‌بینی و اجرا کرده است.

وی افزود: تعداد قابل توجهی از اکیپ‌های تخصصی شامل 8 اکیپ ثابت و  11 اکیپ سیار، با مشارکت 13 دامپزشک، 16 بازرسان بهداشتی گوشت و4  ناظر شرعی، در نقاط مختلف استان مستقر شده‌اند تا بر فرآیند ذبح دام‌های نذری و رعایت کامل اصول بهداشتی نظارت کنند.

وی با بیان اینکه ذبح دام در معابر عمومی و فضاهای باز می‌تواند خطرات جدی بهداشتی برای شهروندان به همراه داشته باشد، توصیه کرد همشهریان محترم نسبت به خرید دام زنده فقط از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی اقدام کنند و جهت ذبح نیز حتماً از ظرفیت کشتارگاه‌های استان که به صورت کامل فعال و آماده ارائه خدمت هستند، استفاده نمایند.

مدیرکل دامپزشکی البرز تأکید کرد: در ایام عزاداری، تیم‌های سیار دامپزشکی، ضمن حضور در اماکن مذهبی، تکایا و مساجد، به صورت مستمر فرآیند ذبح دام‌های نذری را از نظر بهداشتی پایش می‌کنند تا از بروز بیماری‌هایی مانند تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو و دیگر بیماری‌های مشترک جلوگیری شود.

در پایان، وی از شهروندان درخواست کرد به توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی توجه داشته و هرگونه موارد مشکوک یا تخلف را به سامانه‌های ارتباطی اداره کل اطلاع دهند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 341115
کلمات کلیدی
صدیقه مسحنه

صدیقه مسحنه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور