گوشت های وارداتی 100 درصد توسط دامپزشکی کنترل می شود
مدیرکل دامپزشکی استان البرز گفت: گوشت هایی که از کشورهای مختلف به صورت گرم و منجمد و حتی دام زنده وارد این استان می شود 100 درصد توسط مجموعه دامپزشکی و ناظران شرعی روحانی کنترل می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، دکتر غلامرضا توکلی روز چهارشنبه درجریان بازدید استاندار البرز از کشتارگاه صنعتی فردیس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مردم از نظر سلامت گوشت وارداتی مطمئن و با خیال راحت مصرف کنند و نظارت و کنترل بهداشتی فرآورده های خام دامی به صورت روزانه توسط بازرسین دامپزشکی انجام می شود.
وی با بیان اینکه سه کشتارگاه دام در استان البرز وجود دارد ، اظهار داشت: کشتارگاه صنعتی فردیس 75 درصد گوشت مصرفی استان را تامین می کند و 25 درصد دیگر توسط 2 کشتارگاه نیمه صنعتی در شهرستان اشتهارد و شهرستان ساوجبلاغ استحصال می شود.
وی ادامه داد: منظور از نیمه صنعتی بودن کشتارگاه این نیست که گوشت غیربهداشتی باشد بلکه 100 درصد توسط ناظران دامپزشکی و مسئول فنی کنترل و نظارت می شود.
دکتر توکلی گفت: گوشتی که توسط دامپزشکی کنترل شد و برچسب و مهر دامپزشکی داشته باشد را مردم با خیال راحت می توانند مصرف کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان البرز در خصوص بازدید از کشتارگاه صنعتی فردیس گفت: این کشتارگاه روزانه یک هزار راس دام سبک و 150 راس دام سنگین را ذبح می کند.
توکلی افزود: کشتارگاه فردیس گوشت مصرفی بازار استان البرز و مقداری هم استان تهران را تامین می کند.
وی بیان کرد: طی یک ماه گذشته 100 تن گوشت از طریق فرودگاه پیام وارد استان البرز شده است.
وی افزود: وقتی ذبح گوشت در کشتارگاه انجام می شود به مدت 24 تا 48 ساعت در پیش سرد و در درجه حرارت حدود صفر تا چهار درجه با رطوبت حدود 80 درصد کنترل می شود.
نظر دهید