• 1398/01/05 - 10:07
  • تعداد بازدید : 401
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید مشترک دامپزشکی و محیط زیست از مراکز عرضه ماهی قرمز در ایام نوروز

با توجه به شروع سال جدید و عرضه انواع ماهیان قرمز و زینتی در بازارچه ها و معابر عمومی سطح شهر، بازرسان دامپزشکی در قالب اکیپهای مشترک از این مراکز در جهت نظارت بر عرضه و ارائه راهکارهای بهداشتی بازدید می نمایند.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی فردیس ، دکتر راهنورد رئیس دامپزشکی فردیس با تبریک فرا رسیدن ایام نوروز باستانی به همشهریان گفت: وظایف دامپزشکی در حیطه کنترل بیماریهای مشترک بین حیوان و انسان بسیار گسترده بوده و کنترل بیماریهای ماهیان زینتی و خوراکی که در مراکز پرورش و عرضه نگهداری می شوند را نیز شامل می شود و لذا بر حسب وظایف سازمانی امر کنترل بیماریها و نظارت بر مراکز تولید و پرورش ماهیان از جمله ماهی قرمز شب عید که تولید و عرضه آن در ایام نوروز افزایش پیدا می کند تشدید می گردد. وی ادامه داد: بر همین اساس گشتهای مشترک بازرسی به اتفاق محیط زیست در سطح شهرستان فردیس تشکیل شده و بازرسی های مشترک از این مراکز در حال انجام است.

توصیه های بهداشتی دامپزشکی به شهروندان در هنگام خرید و نگهداری ماهیان قرمز :

1- ماهی قرمز را حدالامکان از مراکز دارای پروانه بهداشتی و مسقف خریداری نموده و از تماس مستقیم با ماهی قرمز علی الخصوص سالمندان و کودکان خودداری نمایید.

2- به منظور افزایش طول عمر ماهی قرمز در هنگام استفاده از آب شهری حداقل به مدت سه ساعت آب را نگهداری تا کلرزایی انجام شود.

3- از خرید ماهیان مریض و بی حال و دارای لکه های سفید روی پوست بدن خودداری کنید.

4- مطلوبترین دمای آب برای نگهداری ماهی قرمز 20-25 درجه سانتی گراد است.

5-و در پایان تعطیلات از رها سازی ماهیان در منابع آب طبیعی و شرب خودداری نمایید. برای اینکار می توانید ماهی را در حوضچه های واقع در پارکها رها سازی کنید.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,فردیس
  • کد خبر : 7984
کلمات کلیدی
لینک کوتاه