کلاس آموزشی-ترویجی کارکنان شاغل در هایپر فردیس برگزار شد
با توجه به اهمیت سلامت گوشت و فرآورده های خام دامی در مراکز تولید و بسته بندی و حجم بالای تولید در اینگونه مراکز، با هماهنگی صورت گرفته توسط مدیریت هایپر فردیس دوره آموزشی ' آشنایی با دستورالعملهای دامپزشکی در خصوص بهداشت مواد غذایی' برای کارکنان شاغل در قسمت بسته بندی و عرضه گوشت و فرآورده های خام دامی برگزار شد.
بازدید از بخش بسته بندی فرآورده های خام دامی وابسته به فروشگاههای زنجیره ای هایپر فردیس
با عنایت به شعار دامپزشکی مبنی بر 'سلامت غذا از مزرعه تا سفره مردم ' بازدیدهای دوره ای از مراکز تولید و بسته بندی فرآورده های خام دامی تحت نظارت دامپزشکی از اولویتهای دامپزشکی فردیس بوده و نظارت بر روند تولید محصولات سالم و پاک به صورت مستمر از این مراکز صورت می گیرد.
روز شمار دهه فجر انقلاب اسلامی با دامپزشکی ساوجبلاغ، روز دوم و حضور در جنوبی ترین نقطه شهرستان
خدمات رایگان اداره دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ به مناسبت دومین روزدهه مبارک فجر انقلاب اسلامی در روستای دور افتاده و محروم زکی آباد