چهارشنبه 06 خرداد 1405

flag
  • 1405/01/22 - 10:20
  • تعداد بازدید : 21
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت گسترده دامپزشکی البرز بر تولید دارو و خدمات درمانی دام در سال ۱۴۰۴

معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان البرز از انجام بیش از ۱۸۰ بازدید نظارتی از کارخانجات تولیدی، شرکت‌های پخش دارو و مراکز ارائه‌دهنده خدمات تشخیص و درمان دامپزشکی در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: در همین مدت نظارت بر تولید ۸۶ قلم دارو و فرآورده‌های مرتبط، تمدید ۵۳ پروانه ساخت و بررسی ۶۰ پرونده ثبت سفارش مواد اولیه دارویی در استان انجام شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، ابوترابی معاون سلامت  اداره کل دامپزشکی استان البرز اظهار داشت:  در سال 1404 در استان البرز بیش از 180 مورد بازدید از  کارخانجات تولیدی و شرکت های پخش  دارو و مواد بیولوژیک و مراکز ارائه دهنده خدمات تشخیص و درمان دامپزشکی  استان البرز انجام شد.

وی افزود: در بازدید از کارخانجات تولیدی حوزه دارویی، نظارت بر تولید 86 قلم دارو، واکسن، مکمل و افزودنی های خوراک دام، سموم، و مواد ضد عفونی کننده  جدید توسط کارشناسان حوزه تشخیص و درمان دامپزشکی استان مورد انجام گردیده و 53  فقره پروانه ساخت دارویی  تمدید  و میزان 60 پرونده  ثبت سفارش مواد اولیه دارویی مختلف  بررسی و مورد اقدام واقع شده است.

وی اذعان نمود، با هماهنگی های انجام شده با دفتر دارو و درمان و مرکز تشخیص، مطالعات کاربردی و آزمایشگاههای مرجع سازمان دامپزشکی کشور ، تعداد 53  نوبت  نمونه برداری از کارخانجات تولید مکمل های دامی و مواد افزودنی خوراک دام در قالب طرح مراقبت پس از فروش(PMS)دارو در سالجاری انجام گردید.

شایان ذکر است، در این مدت حدود  850 مورد بازدید از مراکز ارائه دهنده خدمات تشخیص و درمان دامپزشکی تحت نظارت از جمله مراکز درمانی، تشخیصی توسط بازرسین اداره تشخیص و درمان و ادارات شهرستان های تابعه انجام شده است.

ابوترابی  بیان داشت:  بخش خصوصی  شاغل در حوزه درمانی استان با بیش از 98 هزار مورد مراجعه، اقدام به ارائه خدماتی از جمله 12 هزار و 200 مورد عملیات جراحی و مامایی، 67 هزار مورد معالجه دام های  سبک و سنگین و بالغ بر 320 هزار قطعه طیور بومی و صنعتی نموده اند.

در پایان، معاون سلامت دامپزشکی استان، اجرایی سامانه نسخه نویسی الکترونیکی ، رصد و پایش تامین تا توزیع دارو ، واکسن، مواد ضد عفونی، مکمل و مواد بیولوژیک و همچنین هم افزایی ، تعامل و برگزاری نشست هایی با  فعالان و تولیدکنندگان  و شرکت های پخش دارو و مواد بیولوژیک استان را از جمله اقدامات شاخص این اداره در سال 1404  بیان نمود.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 352722
کلمات کلیدی
صدیقه مسحنه

صدیقه مسحنه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور