• 1399/04/08 - 14:16
  • تعداد بازدید : 1972
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در بازدید مدیرکل دامپزشکی استان البرز از کشتارگاه نیمه صنعتی کردان مطرح شد؛

لزوم ارتقای کشتارگاه نیمه صنعتی کردان به کشتارگاه صنعتی

کشتارگاه دام دارای اجازه فعالیت در بخش دام سنگین و دام سبک بوده و جهت اجرای طرح ساماندهی کشتارگاه های دام پروانه تاسیس کشتارگاه صنعتی دام را در اراضی خود اخذ نموده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، روز شنبه 7 تیر ماه دکتر توکلی مدیرکل دامپزشکی استان البرز به همراه حجت الاسلام والمسلمین محبی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه، دکتر ابوترابی رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی و دکتر حسین زاده رییس اداره دامپزشکی ساوجبلاغ از تنها کشتارگاه نیمه صنعتی دام در شهرستان ساوجبلاغ بازدید بعمل آوردند.

دکتر توکلی در این بازدید بر اجرایی نمودن مراحل تجهیز، ساخت و ساز و راه اندازی کشتارگاه صنعتی تاکید نمود و خطاب به مسئولین کشتارگاه اظهار داشت: اداره کل دامپزشکی استان البرز در راستای حمایت از تولیدکنندگان آمادگی دارد همچون پیگیری های انجام شده و پیشرفت های حاصل شده در اخذ تسهیلات برای تجهیز کشتارگاه های طیور استان به خط 2 و ارتقای رتبه آنها، در جهت کمک به جهش تولید هرگونه کمک و مساعدت و رایزنی های لازم را با مسئولین و دستگاه های مرتبط در خصوص ارتقای کشتارگاه دام نیمه صنعتی کردان به  کشتارگاه صنعتی انجام دهد.

مدیرکل دامپزشکی استان البرز افزود: با توجه به اینکه شهرستان ساوجبلاغ فاقد کشتارگاه صنعتی دام می باشد، با احداث و راه اندازی این کشتارگاه ضوابط بهداشتی کاملا اجرایی خواهد شد و محصولات با کیفیت بالاتری از نظر بهداشتی  در دسترس مردم قرار خواهد گرفت.

دکتر توکلی تصریح کرد: به منظور پیشگیری از ابتلا مصرف کنندگان گوشت قرمز به بیماری های مشترک از جمله بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو CCHF از سال 1393 پیش سردکن این کشتارگاه با پیگیری های دامپزشکی استان راه اندازی شده است که لاشه ها پس از کشتار به مدت 24 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد نگهداری می شود.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 253265
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه