• 1403/09/28 - 14:48
  • تعداد بازدید : 87
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید دکتر خوشدل رئیس دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران هیئت همراه از کارخانه تولید فراورده های گوشتی پاک تلیسه 202 در استان البرز

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، دکتر جمالی سرپرست اداره کل دامپزشکی استان البرز در معیت دکتر خوشدل رئیس دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران، دکتر ناصحی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران و جمعی از مسئولین واساتید آن دانشگاه، دکتر ضیائی رئیس اداره تشخیص و درمان اداره کل دامپزشکی استان البرز و دکتر معینی کارشناس دارو درمان اداره کل دامپزشکی استان البرز به منظور آشنایی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با فعالیت نظارتی اداره‌ کل دامپزشکی استان البرز در خصوص بهداشت قرنطینه ایی و کنترل کیفی فرآورده های خام دامی بخصوص گوشت مرغ و گوشت قرمز وارد شده به کارخانجات و صنایع پروتئینی استان و مراحل مختلف تولید بازدید انجام شد.

 در ابتدا این بازید مدیریت کارخانه پاک تلیسه با توضیح مراحل و فرآیند تولید و انواع محصولات تولیدی کارخانه و تاکید بر اهمیت نظارت های دامپزشکی افزود: در این کارخانه ،جهت تولید انواع فرآورده‌های گوشتی از جمله سوسیس، کالباس و همبرگر ،عمدتا از گوشت های وارداتی که با نظارت مسئولین فنی مستقر در کارخانه و نظارت های های خوب و مستمر دامپزشکان و ناظرین شرعی اعزامی به خارج از کشور تامین گردیده، استفاده میگردد و گوشت های وارد شده به کارخانه، از کیفیت بسیار بالایی برخوردار میباشد.

 در پایان، بازدیدی از مجموعه تولید محصولات پروتئینی شرکت پاک تلیسه ۲۰۲ توسط دکتر جمالی سرپرست اداره کل دامپزشکی استان البرز ، دکتر خوشدل رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران و هیئت همراه صورت گرفت.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 331183
کلمات کلیدی
صدیقه مسحنه

صدیقه مسحنه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید