برگزاری کلاس آموزشی نظارت بهداشتی و شرعی بر فرآوردههای خام دامی در طالقان در دهه مبارک فجر
بمناسبت دهه مبارک فجر و در راستای ارتقاء سلامت و بهداشت عمومی ، یک دوره کلاس آموزشی درخصوص نظارت بهداشتی و شرعی بر فرآوردههای خام دامی اعم از گوشت ، مرغ ، ماهی ، تخم مرغ و ... برای متصدیان واحدهای عرضه تحت نظارت دامپزشکی شهرستان طالقان برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان طالقان در ابتدای این دوره ، مهندس عباسی رئیس اداره دامپزشکی طالقان ضمن تبریک ایام مبارک دهه فجر و سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و خوشامدگویی به حاضرین ، مطالبی را در زمینه نحوه حمل و نقل ، نگهداری ، فرآوری و عرضه فرآوردههای خام دامی ارائه و در ادامه ضوابط و دستورالعملهای سازمان دامپزشکی در اینخصوص را برای حاضرین تشریح نمود.
در ادامه حاج آقا محبی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی استان البرز ضمن تبریک دهه مبارک فجر ، درخصوص انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی صحبت و پس از آن به بیان مسائل شرعی مرتبط با کشتار دام و طیور و مسأله حلال در کشتارگاهها و بسته بندی ها پرداخت.
پدر پایان هم در یک جمع صمیمانه ، مشکلات متصدیان قصابی ها و مرغ فروشی های حاضر در جلسه بررسی و در این زمینه بحث و تبادل نظر شد.
نظر دهید