• 1402/11/21 - 09:59
  • تعداد بازدید : 255
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی نظارت بهداشتی و شرعی بر فرآورده‌های خام دامی در طالقان در دهه مبارک فجر

بمناسبت دهه مبارک فجر و در راستای ارتقاء سلامت و بهداشت عمومی ، یک دوره کلاس آموزشی درخصوص نظارت بهداشتی و شرعی بر فرآورده‌های خام دامی اعم از گوشت ، مرغ ، ماهی ، تخم مرغ و ... برای متصدیان واحدهای عرضه تحت نظارت دامپزشکی شهرستان طالقان برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان طالقان در ابتدای این دوره ، مهندس عباسی رئیس اداره دامپزشکی طالقان ضمن تبریک ایام مبارک دهه فجر و سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و خوشامدگویی به حاضرین ، مطالبی را در زمینه نحوه حمل و نقل ، نگهداری ، فرآوری و عرضه فرآورده‌های خام دامی ارائه و در ادامه ضوابط و دستورالعملهای سازمان دامپزشکی در اینخصوص را برای حاضرین تشریح نمود.

 در ادامه حاج آقا محبی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی استان البرز ضمن تبریک دهه مبارک فجر ، درخصوص انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی صحبت و پس از آن به بیان مسائل شرعی مرتبط با کشتار دام و طیور و مسأله حلال در کشتارگاهها و بسته بندی ها پرداخت.

پدر پایان هم در یک جمع صمیمانه ، مشکلات متصدیان قصابی ها و مرغ فروشی های حاضر در جلسه بررسی و در این زمینه بحث و تبادل نظر شد.

  • گروه خبری : طالقان,آموزش و ترویج
  • کد خبر : 314972
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید