• 1403/12/01 - 12:30
  • تعداد بازدید : 56
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه طرح تشدید نظارت بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، جلسه طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی به منظور تشدید اقدامات نظارتی و با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز با حضور سرپرست اداره کل دامپزشکی استان، معاونت، سرپرست اداره نظارت بر بهداشت و مواد غذایی، سرپرست اداره قرنطینه و امنیت زیستی و مدیران ستادی اداره کل دامپزشکی استان البرز برگزارشد.

در این جلسه عنوان شد طرح تشدید نظارت بهداشتی از 11 اسفندماه از سوی اداره کل دامپزشکی استان البرز به اجرا در خواهد آمد و تا 11 فروردین ماه پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

جمالی سرپرست اداره کل دامپزشکی استان البرز بیان کرد: در این طرح تشدید، نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی، کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها، کارگاه‌های فرآوری و بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی، خودروهای ویژه حمل فرآورده خام دامی، رستوران‌ها، هتل‌ها، چلوکبابی‌ها و سایر اماکن استان که از فرآورده‌های خام دامی برای طبخ غذا استفاده می‌شود، با هدف ارتقای بهداشت و سلامت عمومی به اجرا در خواهد آمد.

وی افزود: از اهداف اصلی این طرح، ارتقاء سطح بهداشت و ایجاد امنیت غذایی شهروندان در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز می باشد.

در پایان جمالی ضمن تاکید به شهروندان و هم استانی های عزیز توصیه می شود فرآوده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه نمایند و همچنین سامانه اطلاع‌رسانی و پاسخگویی دامپزشکی ۱۵۱۲ در تمامی شهرستان‌های استان البرز آماده رسیدگی به گزارش‌های مربوطه در حوزه دامپزشکی خواهد بود.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 334718
کلمات کلیدی
صدیقه مسحنه

صدیقه مسحنه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه