• 1397/07/25 - 11:31
  • تعداد بازدید : 276
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
رئیس سازمان دامپزشکی کشور در جمع خبرنگاران:

شیوه نامه نظارت بر صدور مجوزهای تاسیس درمانگاه ها، بیمارستان ها و مراکز مایه کوبی ابلاغ شد

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در جمع خبرنگاران با اعلام مصادیق، از اقدامات انجام شده همکارانش در این سازمان در عمل به وعده های آغاز به کار خود خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر علیرضا رفیعی پور، رئیس این سازمان پیش از ظهر امروز سه شنبه 24مهر97 پس از گذشت یک سال از حضور در سازمان دامپزشکی کشور؛ در جمع خبرنگاران حضور یافت و اهم اقدامات انجام شده خود و همکارانش را با خبرنگاران حوزه کشاورزی همراه با ذکر مصادیق تشریح کرد. 
رفیعی پور با یادآوری 4 وعده مهم هنگام آغاز به خدمتش در مسوولیت ریاست سازمان دامپزشکی کشور نظیر اصلاح و ارتقای دستورالعمل ها؛ افزایش تعامل با بخش های خصوصی، تشکل ها و رسانه ها؛ فعال کردن حوزه روابط بین الملل و تقویت بهداشت عمومی با مدیریت نظارت بر کشتارهای را برشمرد كه در این راستا نیز اقدامات عملیاتی موثری منتج به نتیجه شده است.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور در مورد اقدامات انجام شده در همکاری با بخش خصوصی و تشکل ها اعلام کرد: امروز با امضا و ابلاغ سیاست های بند ج ماده 2 حوزه دارویی، درمانی و آزمایشگاهی و مایه کوبی به سازمان نظام دامپزشکی، جمعیت کثیر 30 هزار دامپزشک عضو سازمان نظام دامپزشکی کشور متولی صدور مجوز داروخانه های دامپزشکی خواهند شد و سازمان دامپزشکی نیز بر اقدامات آن ها نظارت می کنند؛ به این ترتیب با امضا و ابلاغ شیوه نامه 'نظارت بر صدور مجوزهای تاسیس درمانگاه ها، بیمارستان ها و مراکز مایه کوبی در انطباق عملکرد مراکز فوق الذکر بر سیاست ها و ضوابط حاکمیتی اعلامی از سازمان دامپزشکی کشور در قالب این شیوه نامه نظارتی بر فعالیت سازمان نظام دامپزشکی و همچنین عملکرد بخش خصوصی' ضمن تسریع در خدمت رسانی به داروخانه ها و متعاقب آن جامعه تولید کنندگان فرآوده های دام، طیور و آبزیان، فرصت های شغلی جدیدی نیز ایجاد می شود.
وی با اشاره به افزایش ارتباطات و حضور پررنگ تر مدیران و دامپزشکان سازمان دامپزشکی در تعامل با رسانه ها و همچنین دیدارهای حضوری، مکاتبات لازم، مکالمات مستقیم و حضور عملیاتی در عرصه اظهار کرد: از آنجا که سازمان دامپزشکی کشور با مسوولیت خطیر و 100 درصد پیشگیرانه بهداشتی مواجه است، لذا اقدامات بهداشتی این سازمان اعتبار محور است و تامین کامل آن، موجب تضمین بهداشت جامعه و سلامت مردم خواهد بود.
رفیعی پور با تاکید بر 'غفلت تاریخی' تامین صنایع 'های تک' و پیشرفته در حوزه عملیاتی سازمان دامپزشکی کشور مانند تامین بذر واکسن مورد نیاز، به اقدام این سازمان جهت مبادرت به تولید آن مطابق با گونه های مختلف بیماری ها اشاره کرد و افزود: بر اساس اقدامات انجام شده در نیمه دوم سال گذشته و نیمه نخست امسال، به میزان محسوسی از کانون های بیماری های مختلف دام و طیور در کشور کاسته شده است.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با برشمردن گزارشی از وضعیت تولید انواع دارو و واکسن های تولید داخل به ارزش اقتصادی 1500 میلیارد تومان اظهار کرد: در حال حاضر 98 درصد داروهای دام و طیور و 80 درصد داروهای آبزیان در داخل کشور تولید می شود و 95 درصد واکسن های علیه بیماری های دامی و 35 درصد واکسن های علیه بیماری های طیور نیز تولید داخل است.
وی با اشاره به اینکه جهت تسریع و توسعه صادرات فرآورده های با منشاء دامی نیز طی سال های اخیر اقدامات ارزنده ای صورت گرفته است، گفت: صدور 165 کد IR، 103 کد EC، 984 پروانه تولیدی برای صادرات از جمله آن هاست.
رفیعی پور با بیان این که ظرفیت کشتارگاه های بهداشتی طیور از 504 میلیون قطعه در سال 86 به 780 میلیون قطعه در سال 97 خورشیدی ارتقا یافته است، تصریح کرد: این در حالی است که با وجود افزایش بیشتر تولید محصولات، ضبط فرآورده های مغایر با استانداردهای سازمان دامپزشکی از 3500 مورد در سال 86 به 6000 مورد در سال 96 افزایش یافت.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به این که با همکاری مراجع قضایی ارجاع تعداد پرونده های افراد متخلف به مراجع قضایی از 8 هزار مورد در سال به 46 هزار مورد افزایش یافته است، یادآور شد: در سال گذشته در مجموع 12 میلیون راس دام نیز تحت نظارت دامپزشکان سازمان دامپزشکی کشور ذبح شدند.
وی در پایان اظهارات خود با اشاره به عزم راسخ و اراده این سازمان و همکاری سایر ارگان های متولی در اجرای اقدامات  چهارده گانه برای مقابله با بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان خاطرنشان کرد: با توجه به تمهیدات انجام شده و در حال انجام، خوشبختانه بر خلاف رویه گذشته که از مرداد ماه کانون های ابتلای به بیماری آنفلوآنزای پرندگان رویت می شد، امسال این امر در شهریور ماه و تنها در 2 کانون بومی مشاهده شد و در 8 کانون صنعتی نیز ادامه همان کانون بیماری در سال گذشته است که امیدوارم تا پایان سال جاری با رعایت همه جانبه و همکاری همه ذی نفعان با حداقل تلفات و موارد ابتلا مواجه شویم.
 
رونمایی از لباس فرم متحدالشکل مسوولان بهداشتی دامپزشکی
 
در این نشست همچنین خبرنگاران پرسش های خود را از ریاست سازمان دامپزشکی کشور مطرح کردند و دکتر صفرعلی ماکنعلی، معاون بهداشتی و پیشگیری، دکتر قاسم رضائیان زاده معاون تشخیص و درمان و دکتر بهمن عابدی کیاسری مدیرکل دفتر سازمان‌های تخصصی، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان دامپزشکی کشور در اشاره به برخی جزییات مورد نظر خبرنگاران در حوزه های مسوولیتی خود، ریاست سازمان دامپزشکی کشور را همراهی کردند. رونمایی از لباس فرم مسوولان بهداشتی دامپزشکی در این برنامه، از جمله برنامه های دیگر این نشست بود که رئیس سازمان دامپزشکی کشور پیش از رونمایی در اشاره به اهمیت متحدالشکل کردن لباس مسوولان بهداشتی سازمان گفت: این اقدام با این هدف انجام می گیرد که مردم با مشاهده حضور مستمر و میدانی ناظران بهداشتی این سازمان قوت قلب بگیرند و خیال آن ها از بابت حضور سربازان خط مقدم بهداشت عمومی جامعه آسوده باشد.
لازم به ذکر است در ابتدای این نشست دکتر فاطمه زارعان، رییس روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور با قدردانی از همکاری اصحاب رسانه در اطلاع رسانی مسوولانه و دلسوزانه رویدادهای دامپزشکی در کنار انتشار نقدهای مصلحانه و مشفقانه صاحب نظران، گزارشی از وضعیت انتشار اخبار این حوزه در رسانه های مکتوب، مجازی و شبکه های مختلف صداو سیمای جمهوری اسلامی ایران را قرائت کرد.
  • گروه خبری : اخبار شهرستان
  • کد خبر : 1128
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه