• 1398/12/26 - 07:43
  • تعداد بازدید : 526
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تشدید نظارتهای دامپزشکی بر مراکز تولید و عرضه در ایام پایانی سال

پیرو اجرای طرح تشدید نظارتهای بهداشتی در ایام نوروز بر مراکز عرضه و تولید فرآورده های خام دامی روز شنبه 25 اسفند ماه ، دکتر علیرضا جمالی معاونت سلامت، دکتر خلیفه زاده رئیس حراست و دکتر ابوترابی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان از کشتارگاه دام کرج راک بازدید و از روند تولید بهداشتی و شرعی گوشت قرمز و فرآورده های وابسته به آن بازدید بعمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی فردیس، دکتر محمد مهدی راهنورد رئیس دامپزشکی فردیس که در این بازدید حضور داشت ضمن اعلام شروع طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز تولید و فروش فرآورده های خام دامی از تاریخ 15 اسفند ماه تا پایان تعطیلات نوروز در شهرستان فردیس گفت: کشتارگاه صنعتی کرج راک تنها کشتارگاه صنعتی فعال استان بوده و سالانه بیش از  7000 تن گوشت قرمز در این کشتارگاه تحت نظارتهای بهداشتی و شرعی دامپزشکی تولید و به بازار مصرف داخلی استان و خارج استان نیز ارسال می شود. 

در این بازدید دکتر جمالی معاونت سلامت دامپزشکی استان نیز با تقدیر از دامپزشکی فردیس در جهت نظارتهای دقیق بهداشتی بر روند تولید انواع فرآورده های خام دامی شامل گوشت قرمز گوساله، گوسفند و آلایشات دامی کشتارگاه گفت: یکی از وظایف مهم دامپزشکی نظارت بر تولید غذای بهداشتی و حلال بوده و در این راستا مسئولین فنی و ناظرین دامپزشکی و شرعی مستقر در کشتارگاههای دام و طیور امر نظارت روزانه بر این مهم را بر عهده دارند. همچنین بازرسین ادارات دامپزشکی نیز به صورت مستمر از این مراکز بازدید بعمل آورده و روند تولیدات فرآورده های خام دامی سالم و حلال به صورت مرتب رصد و پایش می شود. وی در پایان افزود: استان البرز دارای یک کشتارگاه صنعتی و یک کشتارگاه نیمه صنعتی دام بوده که تحت نظارتهای دامپزشکی در حال فعالیت هستند و در ایام پایانی سال و شروع سال جدید با توجه به افزایش تقاضا و نیاز بیشتر به فرآورده های پروتئینی خام از جمله گوشت قرمز نظارتها و بازرسی بر این مراکز تشدید می یابد که در مجموع هماهنگی خوبی در دامپزشکی استان در این زمینه وجود دارد. 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,فردیس
  • کد خبر : 250374
کلمات کلیدی