جلسه فنی با مدیریت و مسئولین فنی کشتارگاه کرج راک
در راستای هماهنگی بیشتر و جلوگیری از خروج هرگونه گوشت قرمز بدون طی پیش سرد از کشتارگاه جلسه ای با حضور ریاست و کارشناسان دامپزشکی فردیس و مدیریت و مسئولین فنی بهداشتی کرج راک در محل اداره فردیس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان فردیس ، روز پنج شنبه مورخ 7 دی ماه جلسه ای جهت هماهنگی کنترل و نظارتهای بهداشتی بیشتر برتولید گوشت قرمزو جلوگیری از خروج گوشت گرم و فاقد لیبل از کشتارگاه بدون طی مراحل پیش سرد با حضور دکتر راهنورد رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ، کارشناسان دامپزشکی فردیس و مدیریت و مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه دام کرج راک در محل اداره دامپزشکی فردیس برگزار شد.
در این جلسه دکتر راهنورد ضمن خیر مقدم به حاضرین گفت: از سالهای گذشته بحث نظارتهای بهداشتی و قرنطینه ای در کشتارگاه جزء ضوابط اصلی سازمان دامپزشکی بوده و تمامی مسئولین فنی کشتارگاه بر این مهم واقف هستند.
وی در ادامه تصریح کرد: کشتارگاه صنعتی دام کرج راک در فردیس تنها کشتارگاه صنعتی دام استان بوده و بخشی از گوشت قرمز در استان را تامین می نماید و بسیار مهم است که گوشتهای خروجی از کشتارگاه دارای لیبل و مجوز حمل بوده و از نظر سلامت شرایط کاملا مناسبی داشته باشند و همچنین تمامی دامهای ورودی به کشتارگاه بایستی دارای مجوز حمل قرنطینه ای و گواهی عدم آبستنی از مبدا باشند.
در این جلسه مدیریت و مسئول فنی بهداشتی کشتارگاه نیز ضمن تشکر از اداره دامپزشکی فردیس در برگزاری جلسه بر لزوم کنترل گواهی حمل قرنطینه ای دام و گواهی عدم آبستنی دامهای ورودی به کشتارگاه، نگهداری گوشت و آلایش دامی به مدت 24 ساعت در پیش سرد، نصب لیبل بر روی هر دو پای لاشه و صدور مجوز حمل خروج از کشتارگاه برای خودروهای حمل گوشت قرمز توسط مسئول فنی بهداشتی تاکید و تعهد نمودند.
نظر دهید