کنترل و نظارتهای بهداشتی دامپزشکی فردیس در فرآیند تولید گوشت قرمز
به منظور حفظ بهداشت در راستای کنترل معیارهای بهداشتی فرآیند تولید و استحصال گوشت قرمز در کشتارگاهها ، اداره دامپزشکی فردیس اقدام به نمونه گیری از گوشتهای استحصالی برای آزمایشات میکروبی و باقیمانده دارویی جهت اعمال در سامانه haccp برای کنترل نقاط بحرانی می نماید.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان فردیس دکتر راهنورد رئیس دامپزشکی فردیس در همین زمینه افزود: رصد و پایش محصولات خام دامی در کشتارگاه دام از اولویتهای این اداره بوده و خروج فرآورده سالم و عاری از هرگونه آلودگی اهمیت بسزایی دارد. لذا بر همین اساس نمونه برداری دوره ای از تولیدات کشتارگاه و ارسال به آزمایشگاه جهت تعیین بار میکروبی و سلامت گوشت قرمز و فرآورده های وابسته به صورت مستمر صورت می گیرد و همچنین برای کنترل نقاط بحرانی نمونه برداری سطحی از تجهیزات و وسایل مورد استفاده در کشتارگاه انجام و نتایج در سامانه haccp اعمال می گردد.
وی در پایان ضمن تایید سلامت محصولات خروجی از کشتارگاه اظهار کرد خط قرمز کاری دامپزشکی حفظ سلامت فرآورده های خام دامی و متعاقب آن سلامت شهروندان می باشد.و تاکید نمود شهروندان هنگام خرید گوشت قرمز حتماً به تاریخ تولید و مهر دامپزشکی درج شده بر روی لاشه ها توجه نمایند.
نظر دهید