• 1401/01/25 - 22:46
  • تعداد بازدید : 279
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ضبط و معدوم سازی انواع فرآورده‌های خام دامی

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ در راستای طرح نظارت بهداشتی در روز 25 فروردین ١٤٠١، طی بازدید انجام شده از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، مقدار 25 کیلوگرم ماهی و 10 کیلوگرم گوشت قرمز فاسد ضبط و معدوم گردید.

  • گروه خبری : ساوجبلاغ
  • کد خبر : 284068
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید