ضبط و معدومسازی در شهرستان ساوجبلاغ
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ در راستای طرح نظارت بهداشتی در روز ١٩ فروردین، مقدار ٢٠ کیلوگرم گوشت قرمز فاسد و ١٠ کیلوگرم آلایش خوراکی تاریخ گذشته ضبط و معدوم گردید.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ در راستای طرح نظارت بهداشتی در روز ١٩ فروردین، مقدار ٢٠ کیلوگرم گوشت قرمز فاسد و ١٠ کیلوگرم آلایش خوراکی تاریخ گذشته ضبط و معدوم گردید.
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
نظر دهید