طرح تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ایام نوروز در ساوجبلاغ
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بر تولید و عرضه فرآورده های خام دامی آغاز شد.دکتر فردین حسین زاده رییس اداره دامپزشکی بیان کرد: این طرح که در راستای تامین بهداشت مواد غذایی تولیدی با منشاء دامی در ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان انجام می شود. بمنظور اطمینان خاطر همشهریان درخصوص تامین کالاهای مصرفی مورد نیاز خود تا 14 اردیبهشت ادامه داشته و طی آن اکیپهای ناظرین بهداشتی دامپزشکی در دو شیفت صبح و عصر فعالیت مینمایند. دکتر حسین زاده اضافه کرد این اداره با استقرارویژه ناظرین بهداشتی و شرعی در کشتارگاههای دام وطیور در ایام تعطیل و غیر تعطیل پیش رو ،نظارت بر کلیه اماکن مرتبط با موضوع را اعم از شرکتهای تولیدی و سردخانه ها را در دستور کار خود داشته تا علاوه بر تامین کالای بهداشتی مورد نیاز مردم ،موارد احتمالی دپوی غیر مجاز را نیز رصد و گزارش نمایند و بدین وسیله خللی در چرخه تولید و توزیع اقلام مزبور اتفاق نیفتد.حسین زاده از کلیه همشهریان خواست تا در صورت مشاهده هر گونه مورد مشکوک و یا تخلف ،مراتب را سریعا از طریق شماره تماس 44233700 به دامپزشکی اطلاع دهند تا بازرسان دامپزشکی موضوع را پیگیری و اعمال قانون نمایند
نظر دهید