• 1400/12/18 - 11:07
  • تعداد بازدید : 176
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرح تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ایام نوروز در ساوجبلاغ

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بر تولید و عرضه فرآورده های خام دامی آغاز شد.دکتر فردین حسین زاده رییس اداره دامپزشکی بیان کرد: این طرح که در راستای تامین بهداشت مواد غذایی تولیدی با منشاء دامی در ایام عید نوروز  و ماه مبارک رمضان انجام می شود. بمنظور اطمینان خاطر همشهریان درخصوص تامین کالاهای مصرفی مورد نیاز خود تا 14 اردیبهشت ادامه داشته و طی آن اکیپهای ناظرین بهداشتی دامپزشکی در دو شیفت صبح و عصر فعالیت می‌نمایند. دکتر حسین زاده اضافه کرد این اداره با استقرارویژه ناظرین بهداشتی و شرعی در کشتارگاه‌های دام وطیور  در ایام تعطیل و غیر تعطیل پیش رو ،نظارت بر کلیه اماکن مرتبط با موضوع را اعم از شرکتهای تولیدی و سردخانه ها را در دستور کار خود داشته تا علاوه بر تامین کالای بهداشتی مورد نیاز مردم ،موارد احتمالی دپوی غیر مجاز را نیز رصد و گزارش نمایند و بدین وسیله  خللی در چرخه تولید و توزیع اقلام مزبور اتفاق نیفتد.حسین زاده از کلیه همشهریان خواست تا در صورت مشاهده هر گونه مورد مشکوک و یا تخلف ،مراتب را سریعا از طریق شماره تماس 44233700 به دامپزشکی اطلاع دهند تا بازرسان دامپزشکی موضوع را پیگیری و اعمال قانون نمایند

  • گروه خبری : ساوجبلاغ
  • کد خبر : 282496
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید