معدوم سازی بیش از 1500 کیلو گرم انواع فرآورده پروتئینی فاسد طی هفته اول طرح تشدید نظارتهای بهداشتی نوروزی در ساوجبلاغ
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ، طی هفته اول طرح تشدید نظارتهای بهداشتی ویژه ایام پایانی سال جاری و نوروز 1401 میزانی بالغ بر 1500 کیلوگرم شامل انواع مواد غذایی پروتئینی اعم از گوشت مرغ قطعه بندی شده وفله ای،گوشت گوسفند وگوساله تاریخ منقضی،ماهی و کله پاچه و آلایش گوسفندی از مراکز عرضه سطح شهرستان ضبط ومعدوم سازی گردید
نظر دهید