طرح پایش بهداشتی شیرخام در دامداریهای سنتی ، صنعتی و مراکزعرضه
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی کرج طرح پایش بهداشتی شیرخام در دامداریهای سنتی ، صنعتی و مراکزعرضه تحت پوشش این شهرستان با انجام بازدیدهای بهداشتی ونمونه برداری های ادواری توسط کارشناسان این اداره در تابستان 98 در چندین نوبت صورت پذیرفت.
محمودخدری رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کرج افزودند به منظور ارتقا سطح کیفی شیر تولید شده در دامداری های این شهرستان رعایت اصول بهداشتی توسط کارگران بخش شیر دوشی استفاده از دستگاههای شیردوشی مناسب ، ضدعفونی صحیح و به موقع دستگاهها و سالن شیر دوشی ، رعایت زنجیره سرد از زمان تولید ، توزیع توسط خودروهای حمل تانکردار واجد مجوز وکد بهداشتی قرنطینه ای از دامپزشکی استان الزامی می باشد. و به شهروندان گرامی توصیه می گردد در صورت تهیه شیرخام قبل ازمصرف نسبت به جوشاندن و پاستوریزاسیون شیر به طور صحیح اقدام نمایید
نظر دهید