پلمپ 8 واحدعرضه فرآورده های خام دامی متخلف درخرداد ماه 99
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی شهرستان کرج با تشدید نظارت های بهداشتی بر واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی ، اکیپ های نظارت وبازرسی بهداشتی این اداره از ابتدای ماه جاری ازتعداد 1780 واحد عرضه فرآورده خام دامی بازدید نمودند و پس ازشناسایی واحدهای متخلف ، صورتجلسات تخلف به اداره اماکن نیروی انتظامی ارجاع و دستور پلمپ 8 واحد متخلف با جدیت و در اسرع وقت پیگیری و اجرا گردید.
محمودخدری رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کرج به منظورکاهش تخلفات بهداشتی توصیه به رعایت دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور شامل 1- اعمال برودت مناسب در نگهداری فرآورده های خام دامی با استفاده از یخچال و فریزر های سالم و مناسب 2- توجه به عمرماندگاری فرآوردها مطابق با ضوابط دامپزشکی 3- استفاده از نیروهای مجرب و آموزش دیده در واحدهای عرضه 4- عدم قطعه بندی مرغ وماهی و همچنین تهیه گوشت چرخکرده درغیاب مشتری 5- عدم عرضه هرگونه فرآورده خام دامی فاقد لیبل و مشخصات 6- الزام به حمل هرگونه فرآورده خام دامی توسط خودروهای سردخانه دار از اصول اولیه وبسیار مهم دامپزشکی می باشد.
نظر دهید