پلمپ 8واحدعرضه فرآورده های خام دامی متخلف در هفته دوم دی ماه
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی شهرستان کرج با تشدید نظارت های بهداشتی بر واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی ، اکیپ های نظارت وبازرسی بهداشتی این اداره از ابتدای ماه جاری ( دی ماه) ازتعداد 1200 واحد عرضه فرآورده خام دامی بازدید نمودند و پس ازشناسایی واحدهای متخلف ، صورتجلسات تخلف به اداره اماکن نیروی انتظامی ارجاع و دستور پلمپ 8 واحد متخلف با جدیت و در اسرع وقت پیگیری و اجرا گردید.
محمودخدری رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کرج به منظورکاهش تخلفات بهداشتی توصیه به رعایت دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور شامل 1- اعمال برودت مناسب در نگهداری فرآورده های خام دامی با استفاده از یخچال و فریزر های سالم و مناسب 2- توجه به عمرماندگاری فرآوردها مطابق با ضوابط دامپزشکی 3- استفاده از نیروهای مجرب و آموزش دیده در واحدهای عرضه 4- عدم قطعه بندی مرغ وماهی و همچنین تهیه گوشت چرخکرده درغیاب مشتری 5- عدم عرضه هرگونه فرآورده خام دامی فاقد لیبل و مشخصات از اصول اولیه وبسیار مهم دامپزشکی می باشد.
نظر دهید