• 1401/12/16 - 08:15
  • تعداد بازدید : 451
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

الزامات و توصیه های بهداشتی نگهداری ماهی قرمز

با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایان سال و آغاز نوروز 1402 و همچنین تقاضای شهروندان در خصوص خرید ماهی قرمز شب عید، اداره کل دامپزشکی استان البرز توصیه های ذیل را جهت نگهداری از ماهیان قرمز در منزل توصیه می نماید.

  1. ماهی قرمز را حدالامکان از مراکز معتبر و بهداشتی خریداری کنید
  2. از دست فروشان و دوره گردان ماهی قرمز نخرید.
  3. از خرید ماهیان بی حال و بیمار خودداری کنید.

نکات لازم در نگهداری ماهی قرمز

  1. ظرف ماهی یک ظرف با دهانه باز (دهان گشاد) جهت تبادل اکسیژن با محیط باشد.
  2. میزان آب مورد نیاز برای هر قطعه ماهی حداقل یک لیتر می باشد.
  3. بهترین دمای نگهداری 22-26 دجه سانتی گراد می باشد.
  4. در صورت استفاده ازآب شهری باید قبل از استفاده آب چند ساعت در هوای آزاد به منظور کلر زدایی قرار داده شود.
  5. غذای ماهی قرمز را از فروشگاه های عرضه ماهی زینتی تهیه شود.
  6. به منظور تعویض آب هر بار پنجاه درصد کل آب تعویض شود و از تعویض یکباره کل آب خودداری شود.

نکات بهداشتی لازم

  1. در هنگام تعویض آب و... از دستکش استفاده و در صورت دست زدن به ماهی حتما دست ها با آب و صابون شسته شود.
  2. به منظور ضدعفونی ظروف نگهداری ماهی، می توان از محلول نمک سه درصد و یا سایر ضدعفونی کننده ها مانند پرمنگنات پتاسیم، پرکلرین یا بتادین استفاده کرد.
  3. آب تعویضی ماهی مستقیما در چاه تخلیه شود و از ریختن آن در معابر عمومی خودداری شود.

درپایان نوروز ماهی را در رودخانه و یا نهرها رها نکرده و در محل های خاصی که شهرداری ها و محیط زیست مشخص نموده است رها سازی شود.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 298169
کلمات کلیدی
صدیقه مسحنه

صدیقه مسحنه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید