تشدید اقدامات نظارت دامپزشکی کلان شهر کرج در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کرج از تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی توسط کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان خبر داد:
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان کرج دکتر فردین حسین زاده با بیان اینکه این طرح از امروز در سطح شهرستان آغاز می شود و در ایام نوروز و نیز در ایام ماه مبارک رمضان اجرا میشود، اظهار کرد: در این طرح 20 نفر از دامپزشکان و کارشناسان شهرستان در قالب 4 اکیپ ثابت و سیار و در دو شیفت صبح و عصر فعالیت خواهند داشت. حسین زاده با اشاره به وجود 2300 مراکز عرضه نگهداری بر فرآورده خام دامی در سطح شهرستان تصریح کرد: هدف از تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در این ایام توسط کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی اجرای ضوابط و دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور با اطمینان از سلامت فرآورده های خام دامی عرضه شده به شهروندان خواهد بود که در این راستا بازدیدهای مشترک با نیروی انتظامی ومرکز بهداشت نیز انجام می گیرد. وی بیان کرد: در کشتارگاهها علاوه بر بازدید توسط کارشناسان دامپزشکی بخش دولتی، دامپزشک و کارشناس کشتارگاهها نیز مستقر هستند و کشتارگاههای طیور به صورت شبانه رصد میشوند.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کرج خاطرنشان کرد: نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر امر تولید، نگهداری، توزیع و حمل و نقل و عرضه فرآورده های خام دامی از جمله مهمترین وظایف دامپزشکی در حوزه سلامت به شمار می رود و دامپزشکی در طول تمامی ایام سال با اعمال این نظارت ها در سطح واحدهای تحت نظارت خود سلامت عمومی جامعه و سلامت مصرف کنندگان را تأمین و تضمین می کند.
وی افزود: از شهروندان کرجی درخواست داریم تا در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به لیبل درج شده بر روی محصول که حاوی اطلاعاتی نظیر تاریخ تولید، انقضاء، نوع محصول و کد بهداشتی بهره برداری دامپزشکی است، توجه نمایند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی ،به اداره دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.
نظر دهید