• 1402/01/06 - 11:33
  • تعداد بازدید : 304
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

گزارش طرح تشدید نظارت بهداشتی از ابتدای طرح تا 5 فروردین 1402

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، دکتر توکلی مدیر کل ادراه کل دامپزشکی استان البرز با اعلام این خبر افزود : طرح تشدید نظارت بر فرآورده‌های خام دامی از ۱۳ اسفند ماه همزمان در سراسر کشور در استان نیز آغاز شده و تا پنجم اردیبهشت ماه 1402 ادامه خواهد داشت.

دکتر توکلی به تشریح فعالیت‌های حوزه نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان اشاره کرد و افزود:  از اولین روز شروع طرح تشدید نظارت تا 5 فروردین  نزدیک به 1228453 قطعه طیور در کشتارگاه‌های صنعتی دامو 11 هزار و 732 رأس دام سنگین و سبک در کشتارگاه‌های دام استان کشتار و پس از طی فرایند نظارت بهداشتی دامپزشکی وارد چرخه مصرف شده است.  2456 مورد بازدید از مراکز عرضه فرآورده‌های دامی انجام شده است. دکتر توکلی افزود: در این راستا 8285 کیلوگرم فرآورده غیر بهداشتی شناسایی و ضبط، 2402 کیلوگرم معدوم و از چرخه مصرف خارج و تعداد 341 مورد غیربهداشتی و 7 مورد پلمپ تشخیص داده شد.

مدیر کل دامپزشکی استان البرز از تشدید خدمات سلامت محور دامپزشکی و نظارت‌ها در ایام تعطیل خاطرنشان کرد: بهداشت و سلامت فراورده‌های خام دامی خط قرمز دامپزشکی است و متخلفین حوزه سلامت مواد غذایی بدون اغماض به مراجع قضائی معرفی می‌شوند. وی به شهروندان محترم توصیه کرد: در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی را از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 298963
کلمات کلیدی
صدیقه مسحنه

صدیقه مسحنه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید