گشت های مشترک بازرسی از واحدهای عرضه ، مطبخ ها ، تالار و رستوران های تحت نظارت دامپزشکی طالقان
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان طالقان عباسی رئیس اداره دامپزشکی طالقان با اعلام این خبر افزود: بازدیدهای مشترک ادارات دامپزشکی ، صمت ، جهاد کشاورزی ، بهداشت و اصناف از مراکز عرضه ، تالار ، رستوران و مطبخ ها در دو شیفت کاری و دو بار در هفته طبق برنامه ریزی و بصورت مستمر انجام می گیرد.
عباسی در ادامه گفت: بازدیدهای ادارات مرتبط با بهداشت عمومی در راستای حفظ ، تأمین ، تضمین و ارتقاء سلامت گوشت و مرغ و سایر فرآوردههای خام دامی مصرفی و مورد استفاده مردم انجام میگیرد.
وی همچنین توصیه کرد: شهروندان عزیز در هنگام خرید تمامی فرآورده های خام دامی به لیبل دامپزشکی محصولات حاوی مشخصات شرکت تولیدکننده ، تاریخ تولید و انقضاء ، شرایط دمایی نگهداری و همچنین شکل ظاهری بسته بندی گوشت ، مرغ ، ماهی ، تخم مرغ و ... توجه نمایند و درصورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک یا تخلف بهداشتی توسط متصدیان عرضه فرآورده های خام دامی ، سریعأ موضوع را از طریق تلفن های ۴۴۷۲۳۷۳۵ و ۴۴۷۲۲۹۴۴ به اداره دامپزشکی طالقان گزارش نمایند.
نظر دهید