طرح نظارتهای دامپزشکی استان در ماه مبارک رمضان
دکتر علی اصغر شریفی مدیر کل دامپزشکی استان البرز از آغاز طرح تشدید نظارتهای بهداشتی در ماه مبارک رمضان خبر داده و گفت: این طرح از ابتدای ماه مبارک با حضور 2 اکیپ ثابت و 20 اکیپ سیار در سراسر استان اجرا خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز دکتر شریفی در همین خصوص افزود: طرح تشدید نظارتهای بهداشتی هرساله از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز و تا پایان آن ادامه دارد . وی اضافه کرد در همین راستا دو اکیپ ثابت و ۲۰ اکیپ سیار در دو شیفت صبح و عصر به مراکز عرضه در سطح استان مراجعه و نسبت به بازرسی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی اقدام می نمایند .وی افزود در این طرح ادارات دامپزشکی شهرستان به عنوان عوامل اجرایی اکیپهای نظارتی – بازرسی دامپزشکی را وفق دستورالعملهای سازمان دامپزشکی کشور و برنامه ریزی اداره کل استان تجهیز و در دو شیفت کاری کلیه مراکز عرضه و تولید فرآورده های خام دامی را با تعداد ۳۰ نفر از پرسنل دکتر و کارشناسان بخش نظارت بر بهداشت عمومی بازرسی می نمایند. دکتر شریفی در پایان ضمن قدردانی از همکاری سایر ادارات ذیربط در گشتهای مشترک جهت حفظ سلامت کالاهای مصرفی خانوار در این ایام از شهروندان تقاضا کرد در صورت مشاهده هرگونه موارد عرضه غیر بهداشتی فرآورده های خام دامی (گوشت قرمز،مرغ ، ماهی، میگو ، گوشت چرخ شده و غیره ) مراتب را از طریق سامانه پاسخگویی شبانه روزی ۱۵۱۲ اعلام نمایند.
نظر دهید