اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی البرز
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان البرز گفت که از روز ۱۲ اسفند ماه جاری طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه و توزیع فراوردههای خام دامی در این استان آغاز میشود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز؛ دکتر علیرضا جمالی روز دوشنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان و مسافران این طرح از روز ۱۲ اسفند ماه آغاز و تا روز ۱۵ فروردین ماه سال آینده ادامه خواهد داشت.
وی اضافه کرد: در اجرای این طرح اکیپهای ثابت و سیار دامپزشکی در سطح استان در ۲ نوبت صبح و بعدازظهر بر واحدهای توزیع و عرضه مرغ و ماهی، گوشت قرمز، رستورانها، هتلها، کبابیها، چلوکبابی ها، قصابیها، خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی و سایر اماکن فرآورده های دامی نظارت دقیق میکنند.
جمالی افزود : در طرح مذکور ۱۴ تیم در سطح استان فعال می شوند که هر اکیپ شامل ۴ نفر کارشناس و دامپزشک می باشد.
معاون سلامت دامپزشکی استان البرز از شهروندان و مسافران خواست مواد خام تهیه شده را از مراکز مجاز خریداری و در هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای آن و همچنین آرم دامپزشکی دقت کنند.
وی گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را با شماره تلفن گویا ۱۵۱۲ و یا به شماره تلفن ۳۲۷۳۷۱۷۹ اطلاع دهند.
در پایش های نوروزی به عمل آمده از مراکز عرضه و فروش فراورده های خام دامی در نوروز گذشته، میزان ۲ هزار و ۵۱۱ کیلوگرم از این فراورده ها ضبط و جمع آوری شد.
نظر دهید