اطلاعیه دامپزشکی در روز تاسوعا و عاشورا

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز در آستانه فرا رسیدن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی و به منظور حفظ بهداشت عمومی جامعه و جلوگیری از -انتشار بیماری های مشترک بین انسان و دام، اداره کل دامپزشکی استان البرز طرح تشدید نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی را بر دام زنده و گوشت قربانی شهروندان، خیرین و هیئت های عزاداری را همزمان با سراسر کشور اجرا می کند.
دکتر توکلی با اعلام این خبر افزود: این طرح با حضور ۷ اکیپ ثابت و ۱۱ اکیپ سیار، ۱۱ ناظر بهداشتی ، ۱۵ دکتر دامپزشک و ۱۸ بازرس بهداشت گوشت با نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی استان البرز در ایام تاسوعا و عاشورا در راستای ارتقای سطح بهداشت عمومی و حفظ سلامت عزاداران، ساماندهی می شود
توکلی گفت: به منظور رعایت شرایط بهداشتی ، از کشتار دام در مکان های عمومی و جلوی دسته های عزادارای، جدا خودداری و کشتار فقط در کشتارگاه های دام زیر نظر دامپزشک انجام شود
-هیئت های مذهبی ، خیرین و شهروندان باید دام خود را از میادین و مکانهای مجاز عرضه دام زنده تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
-کشتارگاه های دام استان در این ایام فعال می باشد.
-با توجه به امکان شیوع بیماری تب کریمه کنگو ، همه شهروندان و مسوولان هیات های مذهبی باید گوشت قربانی را پس از نگهداری به مدت حداقل ۲۴ ساعت در یخچال(دمای صفر تا چهار درجه) برای طبخ غذا استفاده کنند.
-خیرین و شهروندان گرامی فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را با سامانه پاسخگویی سراسری دامپزشکی به شماره ۱۵۱۲ در میان گذارند
نظر دهید