به مناسبت هفته دولت انجام شد؛
افتتاح سردخانه و واحد بسته بندی مرغ و گوشت توسط استاندار و مدیرکل دامپزشکی استان البرز
روز یکشنبه 7 شهریور ماه و به مناسبت هفته دولت یک واحد سردخانه و 2 واحد بسته بندی گوشت مرغ و گوشت قرمز در شهرستان ساوجبلاغ به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، سردخانه ای با ظرفیت 1000 تن به همراه یک واحد قطعه بندی و بسته بندی گوشت مرغ به ظرفیت 3 تن در روز و یک واحد قطعه بندی و بسته بندی گوشت قرمز به ظرفیت 3 تن در روز با زمینی به مساحت 18000 متر مربع در شهرستان ساوجبلاغ احداث و به مناسبت هفته دولت توسط دکتر شهبازی استاندار و دکتر توکلی مدیر کل دامپزشکی استان البرز افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
در این مراسم دکتر ابوترابی رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی و دکتر حسین زاده رییس اداره دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ نیز حضور داشتند.
نظر دهید