• 1397/01/06 - 12:00
  • تعداد بازدید : 180
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید سرزده مدیر کل تعزیرات استان البرز از کشتارگاه دام

روز دوشنبه ششم فروردین ماه، مختاری مدیر کل تعزیرات حکومتی و شریفی مدیر کل دامپزشکی استان البرز در یک بازدید سرزده از کشتارگاه صنعتی دام فردیس از بخشهای مختلف آن بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز،در این بازدید سرزده دکتر شریفی مدیر کل دامپزشکی استان ضمن تشریح روند کشتار دام در کشتارگاههای صنعتی گفت: در استان البرز فقط دو کشتارگاه دام تحت نظارت دامپزشکی فعالیت دارند که کشتارگاه کرج راک بصورت کاملا صنعتی و کشتارگاه دام ساوجبلاغ نیز بصورت نیمه صنعتی فعال بوده و تقریباً 70 درصد نیاز استان به گوشت قرمز را تامین می کنند.



وی افزود نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر اینگونه مراکز بسیار دقیق بوده و تمامی مراحل کشتار از ذبح تا بسته بندی گوشت قرمز و سایر آلایش های دامی  تحت نظارت دامپزشکی می باشد و بازرسان اداره نظارت بر بهداشت عمومی نیز بصورت مرتب از این مراکز بازدید می نمایند.



در ادامه مختاری و شریفی به اتفاق هیات همراه از بخشهای مختلف کشتارگاه از جمله قسمت ذبح دام ، پوست کنی، سردخانه پیش سرد نگهداری لاشه های کشتار شده، بسته بندی گوشت ، سورت روده و ... بازدید نمودند.

 


















  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 95411
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه