• 1401/09/29 - 11:35
  • تعداد بازدید : 520
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری همایش فرآورده های گوشتی و بازدید از شرکت صنایع غذایی 202

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، روز یکشنبه  28 آذر ماه (همایش پژوهش و بررسی اهمیت صنعت فرآورده های گوشتی در کمک به تامین امنیت غذایی جامعه و جلوگیری از هدر رفتن منابع ملی کشور) در سالن کنفرانس شرکت صناع غذایی 202 برگزار شد. در این همایش، دکتر توکلی مدیر کل دامپزشکی استان ، دکتر جمالی معاون سلامت، دکتر حدادی نماینده محترم مجلس، مهندس جعفری اسکندرلو فرماندار چهارباغ و دکتر ارزانی رییس اداره دامپزشکی چهارباغ حضور داشتند.

بعد از همایش مدیرکل دامپزشکی استان البرز و همراهان از شرکت صنایع غذایی 202 بازدید میدانی  بعمل آوردند. این بازدید به منظور بررسی فعالیت های دامپزشکی، در موضوع نظارت های بهداشتی و کنترل انتقال و جابجایی گوشت، مرغ و دیگر فرآورده های خام دامی و مراحل تولید و فرآوری این محصولات و نیاز این صنعت بر نظارت های مستمر دامپزشکی بر نحوه انتقال گوشت بازرسی و نظارت بر تولید و بسته بندی گوشت مرغ و فرآورده های گوشتی انجام شد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 295611
کلمات کلیدی
صدیقه مسحنه

صدیقه مسحنه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه